Everest Power Talk

Το Everest Power Talk είναι μια ζωντανή βιωματική ομιλία, από τον αρχηγό της πρώτης Ελληνικής αποστολής, που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του κόσμου την άνοιξη του 2004, ύστερα από δύο δεκαετίες αποτυχημένων προσπαθειών.

Τι ήταν όμως αυτό που έστεψε με επιτυχία την ιστορική Ελληνική ανάβαση και ποια τα στοιχεία που έκαναν την ειδοποιό διαφορά;

Ο αρχηγός της ιστορικής για την Ελλάδα αποστολής Παναγιώτης Κοτρωνάρος, θα παρουσιάσει στα πλαίσια της εταιρικής σας εκδήλωσης, δια ζώσης (onstage) ή μέσω διαδικτύου (online), το χρονικό «Κατάκτησης της Κορυφής» και θα αναλύσει με γλαφυρό και άμεσο τρόπο τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στην επιτυχία συσχετίζοντάς τα άμεσα με την πραγματικότητα του επιχειρηματικού κόσμου.

Έτσι, μέσα από πραγματικά παραδείγματα και μεθόδους, η ομάδα σας θα μπορέσει να αναδείξει τις εταιρικές σας αξίες, να αφομοιώσει το εταιρικό σας όραμα και να εμπνευστεί για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που εμφανίζονται, ώστε να κατακτά με σιγουριά και αυτοπεποίθηση τους εταιρικούς σας στόχους.

Οφέλη

Η διάλεξη ‘’EVEREST POWER TALK’’ είναι ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να εμπλουτίσετε δυναμικά την εταιρική σας εκδήλωση και να εμπνεύσετε τον κόσμο και τους συνεργάτες της εταιρίας σας, στην προσπάθεια για την κατάκτηση του “δικού τους Έβερεστ!”. Στόχος, η Πνευματική και Ψυχική τόνωση των συμμετεχόντων, καθώς το τεράστιο αυτό επίτευγμα αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το Ταξίδι​

Kατά την διάρκεια της ομιλίας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία, να ταξιδέψει νοερά στα βουνά των Ιμαλαΐων και να διαπιστώσει βιωματικά, μέσα από την δυναμική του “story telling”, πόσες πολλές ομοιότητες για την επίτευξη ενός στόχου, έχουν μια ορειβατική και μια επιχειρηματική ομάδα.

Μυνήματα & Αξίες

Πέραν της έμπνευσης, η ομιλία αναδεικνύει στρατηγικές, μηνύματα και αξίες που θα ωφελήσουν την ομάδα σας, τόσο στο επίπεδο της προσωπικής ανάπτυξης όσο και στην καλύτερη απόδοσή της, καθώς και στην λήψη κρίσιμων αποφάσεων σε δύσκολες συνθήκες.

ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ