«Το σεμινάριο ήταν πέραν των προσδοκιών μας, μας έδειξε τον δρόμο της νέας προσέγγισης της καθημερινότητας εταιρικής & προσωπικής και σίγουρα μας έδειξε ότι κάθε συνεργάτης μπορεί κ πρέπει να αυτοπαρακινηθεί και να επιλέξει να ταυτιστεί με τους μεγάλους στόχους του περιβάλλοντος που δραστηριοποιείται. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να προσεγγίσουν τους συνεργάτες τους με ένα διαφορετικό, συναρπαστικό τρόπο.»

Ευάγγελος Διακουμάκος, Head of Roche Diabetes Care Hellas Accu-Chek

«Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πόσες πολλές ομοιότητες έχουν μια ορειβατική ομάδα και μια επιχειρηματική ομάδα. Κάθε ιστορία που ακούσαμε και κάθε προβληματισμός που τέθηκε έμοιαζαν να βγήκαν από το δικό μας καθημερινό εταιρικό περιβάλλον και όχι από τα 8.850 μέτρα ύψος. Ο Παναγιώτης με την εξαιρετική παρουσίαση του μας συνεπήρε αλλά μας έδωσε και πολύτιμα εφόδια για την καθημερινότητα μας.»

Γιάννης Αληγιζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΙΝΟΙΛ

«Μια παρουσίαση γεμάτη δύναμη, υψηλούς στόχους, καλή σχεδίαση, και άψογη εκτέλεση. Όπως ακριβώς λειτούργησε και η Εθνική μας Ομάδα που κατέκτησε το Everest! Εισπράξαμε τα διδάγματα αξιών μιας μοναδικής εμπειρίας και μοιραστήκαμε την επιτυχία μιας συγκλονιστικής ομαδικής προσπάθειας.»

Έφη Κουτσουρέλη, Vice Chairwoman Quest Holdings SA

«Μια συναρπαστική και παράλληλα συγκινητική ομιλία που ενέπνευσε τον κόσμο της Grant Thornton» 

Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος Grant Thornton Greece

«Άψογη συνεργασία και άρτια διοργάνωση. Τόσο οι δραστηριότητες αλλά και η ομιλία, έφεραν προστιθέμενη αξία συμβάλλοντας στην διαμόρφωση ενός από τα μάλλον, κοινώς ομολογουμένως, καλύτερα εταιρικά event που έχουμε διοργανώσει μέχρι τώρα.»  

Χρύσα Καβαγιά, HR Manager Jotun Hellas & Jotun Cyprus Ltd

«Παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του κ. Κοτρωνάρου στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου πωλήσεων παγωτού Κρι Κρι και μας κέρδισε από την αρχή με την ιστορία του. Η ροή της παρουσίασης κράτησε το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Σημαντικό να πούμε κιόλας πως η πρακτική εφαρμογή της αντιμετώπισης κρίσεων στο βουνό έχει πάρα πολλά κοινά με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, έξω στην αγορά. Ευχαριστούμε Παναγιώτη!»  

Γάκης Αστέριος, Διευθυντής Πωλήσεων Παγωτού Κρι Κρι

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος, εμπνέει και ενδυναμώνει εταιρικές ομάδες κάθε κλάδου, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με στόχο την κατάκτηση των επιχειρηματικών τους κορυφών.